IzdelkiV našem podjetju že 50 let izdelujemo kakovostne izdelke iz plastičnih mas - za industrijo v proizvodnji, termokrčljive, paropropustne, gradbene, ESD, UV stabilizirane, agro folije, ter vreče, plastične vrečke in folije za palete in ostale izdelke.


Če iščete naštete izdelke, ste se obrnili na pravi naslov. Naši izdelki so izredno kakovostne izdelave, saj v celoten postopek vlagamo ogromno energije ter odlične materiale.

 

Da v procese kakovosti vlagamo ogromno, potrjujejo tudi certifikati za standarde ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004. Zagotavljamo vam, da boste ob morebitnem naročilu z našimi izdelki zelo zadovoljni, kar lahko potrdijo tudi naše stalne stranke.
  • Avtomobilski program

  Avtomobilski program je ena najmočnejših naših proizvodnjih linij. Z izdelki iz avtomobilskega programa zalagamo kar nekaj velikih proizvajalcev avtomobilov in ostalih vozil. Naši izdelki iz avtomobilskega programa so zaščitne podnice, zaščitni pragovi, combi zaščitne podnice, zaščitne sedežne prevleke in ostali izdelki.


  Preberi več o..

 • Folije

  Folije, ki jih proizvajamo v našem podjetju se uporabljajo v  proizvodnji gradbenih materialov, izolacijskih materialov, papirja, prehrambni proizvodnji , kmetijstvu in drugih panogah. Folije proizvajamo do širine 4,5 m in debeline od 20 – 750 mikronov. Izdelke oziroma folije v naši proizvodnji delimo na: termokrčljive folije, UV stabilizirane folije, ESD folije, agrofolije paropropustne, gradbene in druge folije.


  Preberi več o..

 • Paletne vreče

  Paletne vreče se uporabljajo za zaščito palet ali kartonov. V našem podjetju proizvajamo navadne paletne vreče in ESD paletne vreče.


  Preberi več o..

 • Vrečke

  Različne vrečke in plastične vrečke nas dandanes spremljajo na vsakem koraku. Postale so praktično nepogrešljive, saj se uporabljajo praktično v vsaki industriji, predvsem pa v trgovini in v reklamne namene.

  Preberi več o..

 • Folije in vreče za pakiranje peletov in praškastih kemikalij