O podjetju

V našem podjetju s 50 leti izkušenj izdelujemo kakovostne izdelke iz plastičnih mas. Med glavne izdelke spadajo zaščitni program za avtomobilsko industrijo v proizvodnji, različni tipi folij; agro folije, gradbene folije, paropropustne foilje, vreče in folije za palete, plastične vrečke, nakupovalne vrečke in ostale.

Naši poslovni procesi so razdeljeni na več zaključenih celot in podjetij, tako lažje in učinkovitejše poskrbimo za kakovost in naše stranke.


Skrbimo za kakovost

 Če iščete izdelke iz našega prodajnega programa, ste se obrnili na pravi naslov. Naši izdelki so izredno kakovostne izdelave, saj v celoten postopek vlagamo ogromno energije ter odlične materiale. Da v procese kakovosti vlagamo ogromno, potrjujejo tudi certifikati za standarde ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004. Zagotavljamo vam, da boste ob morebitnem naročilu z našimi izdelki zelo zadovoljni, kar lahko potrdijo tudi naše stalne stranke.

Naše stranke

V preteklih letih smo razvili močno prodajno mrežo, ki dobavlja izdelke in polizdelke največjim imenov v različnih panogah. V avtomobilski industriji so to BMW, Audi, Faurecia in Lear. S pakirnimi izdelki in vrečkami zalagamo tudi velik del slovenske kozmetične industrije ter proizvajalce in trgovce v ZDA, Veliki Britaniji, Italiji, Švici, Avstriji, Slovaški, Madžarski, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški


Skrbimo za zaposlene

V družbi posvečamo največjo pozornost zaposlenim, tako z vidika optimalnih pogojev dela kot tudi dodatnega eksternega in internega izobraževanja. Z racionalizacijo in avtomatizacijo delavnih procesov v proizvodnji se zmanjšujejo delavni napori delavcev, z ustrezno organizacijo dela pa zmanjšujemo možnosti za nastanek poklicnih bolezni.

Naša družbena odgovornost

Naša družbena odgovornost se kaže v donacijah raznim društvom in organizacijam kot npr. društvu Kros, vrtec Hansa Christiana Andersena, prostovoljno gasilsko društvo Šmarca, Radomlje, Medobčinsko Društvo invalidov Domžale, Lukovica, Moravče, Mengeš in Trzin, klub gorskih tekačev Papež itd.
Sodelovali smo v dražbi slik – izkupiček je bil namenjen družinam delavcev družbe KIK Kamnik d.o.o., ki so preminuli v delavni nesreči. Pomagamo tudi pri naravnih nesrečah – neurje s točo v letu 2008 v Kamniku. Družbeno odgovornost imamo namen tudi v bodoče nadgrajevati v prvi vrsti v okolju, kjer smo locirani ter tudi na širšem področju.