Pozdravljeni na spletni strani podjetja Prima plast d.o.o.

V našem podjetju že 50 let izdelujemo kakovostne izdelke iz termoplastičnih mas - zaščito za avtomobilsko industrijo v proizvodnji, agrofolije, termokrčljive folije, UV stabilizirane folije, ESD folije, folije za pakiranje peletov in praškastih kemikalij, parapropustne folije in ostale izdelke.

Če iščete naštete izdelke, ste se obrnili na pravi naslov. Naši izdelki so izredno kakovostne izdelave, saj v celoten postopek vlagamo ogromno energije ter odlične materiale. Da v procese kakovosti vlagamo ogromno, potrjujejo tudi certifikati za standarde ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015. Zagotavljamo vam, da boste ob morebitnem naročilu z našimi izdelki zelo zadovoljni, kar lahko potrdijo tudi naše stalne stranke.

Z nami sodelujejo velika imena avtomobilske industrije kot so BMW, Audi, Faurecia in Lear. S pakirnimi izdelki in vrečkami zalagamo slovenske proizvajalce in trgovce, kakor tudi proizvajalce in trgovce v ZDA, Veliki Britaniji, Italiji, Švici, Avstriji, Slovaški, Madžarski, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški.

Vabim vas, da se razgledate po naši strani, pregledate naše izdelke, ter nas kontaktirate z dodatnimi vprašanji ali naročilom.

Bojan Štampfel, direktor
Igor Kren, direktor

AVTOMOBILSKI PROGRAM

FOLIJE IN VREČE ZA
PAKIRANJE PELETOV

FOLIJE

VREČKE

MALOPRODAJNA TRGOVINA
LASTNIH IZDELKOV